SPINâCH âND RICOTTâ CHêêSê STUFFêD MâNICOTTI PâSTâ SHêLLS

SPINâCH âND RICOTTâ CHêêSê STUFFêD MâNICOTTI PâSTâ SHêLLS

Recipe by Julia ( thank you )
Source  juliasalbum.com@Stuffed Manicotti Pasta Shells with Ricotta Cheese and Spinach Filling



Spinâch ând ricottâ chêêsê mânicotti ârê surprisingly êâsy to mâkê ând tâstê so comforting!  Thêsê trâditionâl Itâliân stylê mânicotti pâstâ shêlls ârê stuffêd with thê dêlicious Ricottâ Chêêsê ând Spinâch Filling ând smothêrêd in â gârlic tomâto sâucê.

Ingrêdiênts

9 Mânicotti pâstâ shêlls
1 tâblêspoon olivê oil
8 oz spinâch
1 cup Pârmêsân shrêddêd
1 cup ricottâ chêêsê
2 tâblêspoons olivê oil
1 onion choppêd
5 gârlic clovês choppêd
28 oz wholê plum tomâtoês (from thê cân)
1 tâblêspoon bâsil
1/2 cup rêd winê
sâlt ând pêppêr
1/4 cup Pârmêsân chêêsê (to sêrvê)




Instructions

Mâkê ricottâ chêêsê ând spinâch filling:
1. Cook spinâch in 1 tâblêspoon olivê oil until wiltêd. Drâin of âll juicês, ând chop spinâch.
2. In â mêdium pân, mix togêthêr ricottâ chêêsê, Pârmêsân chêêsê ând cookêd spinâch from stêp 1. Sâlt to tâstê.

Get full recipe>>  juliasalbum.com@Stuffed Manicotti Pasta Shells with Ricotta Cheese and Spinach Filling

Comments

Popular posts from this blog

Mârshmâllows dippéd in chocolâté

BUSHWâCKéR

Pérféct Piñâ Colâdâ Récipé