TéRIYâKI CHICKéN CâSSéROLé

TéRIYâKI CHICKéN CâSSéROLé

Recipe by Holly {Life in the Lofthouse} ( thank you )
Source  life-in-the-lofthouse.com@ TERIYAKI CHICKEN CASSEROLE




INGRéDIéNTS

3/4 cup low-sodium soy sâucé
1/2 cup wâtér
1/4 cup brown sugâr
1/2 téâspoon ground gingér
1/2 téâspoon mincéd gârlic
2 Tâbléspoons cornstârch + 2 Tâbléspoons wâtér
2 smâll bonéléss skinléss chickén bréâsts
1 (12 oz.) bâg stir-fry végétâblés (Cân bé found in thé producé séction)
3 cups cookéd brown or whité ricé



INSTRUCTIONS

1. Préhéât ovén to 350° F. Sprây â 9x13-inch bâking pân with non-stick sprây.
2. Combiné soy sâucé, ½ cup wâtér, brown sugâr, gingér ând gârlic in â smâll sâucépân ând covér. Bring to â boil ovér médium héât. Rémové lid ând cook for oné minuté oncé boiling.

Get full recipe> life-in-the-lofthouse.com@ TERIYAKI CHICKEN CASSEROLE

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