âPPLé CRâNBéRRY BRIé TURKéY BURGéR SLIDéRS

âPPLé CRâNBéRRY BRIé TURKéY BURGéR SLIDéRS

Recipe by Jenn @ Peas and Crayons ( thank you )
Source peasandcrayons.com@APPLE CRANBERRY BRIE TURKEY BURGER SLIDERS




Thésé ridiculously tâsty âpplé crânbérry brié turkéy burgér slidérs âré toppéd with séâsonâl fâvorités ând sérvéd up slidér-stylé with fig présérvés. SO GOOD!

Ingrédiénts

1/2 lb ground turkéy [93% for bést résults]
1/4 cup pânko
1/2 TBSP olivé oil
1/8 tsp gârlic powdér
sâlt ând péppér to tâsté
1 TBSP oil for thé pân
4 smâll wholé grâin séédéd rolls or buns
â hândful of frésh spinâch léâvés
1 smâll Fuji âpplé, cut into thin stâckâblé slicés
4 slicés of brié chéésé [âpprox 1oz éâch]
3-4 TBSP crânbérry sâucé [récipé héré ând héré]
3-4 TBSP fig présérvés [I swéâr by this oné]

Instructions

1. Pré-héât ovén or toâstér ovén to 350 dégréés F.
2. Combiné ground turkéy, pânko, olivé oil, gârlic powér, ând sâlt ând péppér [to tâsté] in â bowl.
3. Géntly mix with your fingérs until just bârély incorporâtéd. Ovérmixing cân toughén burgérs.

Get full recipe>> peasandcrayons.com@APPLE CRANBERRY BRIE TURKEY BURGER SLIDERS

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