Chocolâté-Covéréd Strâwbérry Browniés
Chocolâté-Covéréd Strâwbérry Browniés
Recipe by H A L E Y | Dessert Recipes & Baking Tips ( thank you )
Source ifyougiveablondeakitchen.com@CHOCOLATE-COVERED STRAWBERRY BROWNIES
Chocolâté-covéréd strâwbérry browniés âré â décâdént déssért mâdé with frésh strâwbérriés on top of fudgy chocolâté browniés.
Ingrédiénts
Fudgy Browniés
⦁ 7 ouncés (200 g) sémiswéét or bittérswéét chocolâté, choppéd (or âbout 1 cup plus 2 tâbléspoons chocolâté chips)
⦁ 1/2 cup (113 g or 1 stick) unsâltéd buttér, cut into quârtérs
⦁ 3 tâbléspoons (18 g) cocoâ powdér
⦁ 3 lârgé éggs
⦁ 1 1/4 cups (250 g) grânulâtéd sugâr
⦁ 2 téâspoons vânillâ éxtrâct
⦁ 1 cup (125 g) unbléâchéd âll-purposé flour
⦁ 1/2 téâspoon sâlt
Topping
⦁ 1 cup (150 g) frésh strâwbérriés, dicéd
⦁ 1/2 cup (90 g) chocolâté chips
⦁ 1 tâbléspoon shorténing
Instructions
1. Préhéât ovén to 350 F. Sprây ân 8-inch squâré bâking pân with non-stick cooking sprây, sét âsidé.
2. Using â doublé boilér, or â médium héâtproof bowl sét ovér â pân of âlmost simméring wâtér, mélt thé chocolâté ând buttér, stirring occâsionâlly until smooth (séé tips for mélting chocolâté). Whisk in thé cocoâ. Sét âsidé to cool.
Get full recipe>> ifyougiveablondeakitchen.com@CHOCOLATE-COVERED STRAWBERRY BROWNIES
Recipe by H A L E Y | Dessert Recipes & Baking Tips ( thank you )
Source ifyougiveablondeakitchen.com@CHOCOLATE-COVERED STRAWBERRY BROWNIES
Chocolâté-covéréd strâwbérry browniés âré â décâdént déssért mâdé with frésh strâwbérriés on top of fudgy chocolâté browniés.
Ingrédiénts
Fudgy Browniés
⦁ 7 ouncés (200 g) sémiswéét or bittérswéét chocolâté, choppéd (or âbout 1 cup plus 2 tâbléspoons chocolâté chips)
⦁ 1/2 cup (113 g or 1 stick) unsâltéd buttér, cut into quârtérs
⦁ 3 tâbléspoons (18 g) cocoâ powdér
⦁ 3 lârgé éggs
⦁ 1 1/4 cups (250 g) grânulâtéd sugâr
⦁ 2 téâspoons vânillâ éxtrâct
⦁ 1 cup (125 g) unbléâchéd âll-purposé flour
⦁ 1/2 téâspoon sâlt
Topping
⦁ 1 cup (150 g) frésh strâwbérriés, dicéd
⦁ 1/2 cup (90 g) chocolâté chips
⦁ 1 tâbléspoon shorténing
Instructions
1. Préhéât ovén to 350 F. Sprây ân 8-inch squâré bâking pân with non-stick cooking sprây, sét âsidé.
2. Using â doublé boilér, or â médium héâtproof bowl sét ovér â pân of âlmost simméring wâtér, mélt thé chocolâté ând buttér, stirring occâsionâlly until smooth (séé tips for mélting chocolâté). Whisk in thé cocoâ. Sét âsidé to cool.
Get full recipe>> ifyougiveablondeakitchen.com@CHOCOLATE-COVERED STRAWBERRY BROWNIES
Comments
Post a Comment